Webbutik

Du kan stödja oss med ett bidrag till något av våra konton nedan.

• Sponsra lägerplatser till behövande. Vi ombesörjer rekryteringen/urvalet.
• Du kan skänka material, produkter och liknande till läger eller till andra av våra aktiviteter.
• Du kan stödja oss med din arbetsinsats. Vi behöver alltid bli fler. Din insats kan ske som medarbetare på Dagen, som administratör, lägerledare eller kökspersonal, men framförallt som engagerad medmänniska.

Stöd stiftelsen här:
BG 900-7394
PG 900739-4

Vi växer hela tiden, och det finns utrymme för olika typer av insatser. Stöd oss i vårt vardagliga arbete, i stort eller i smått. Alla bidrag går direkt till verksamheten, och vi arbetar ständigt med att ta fram nya, kvalitativa aktiviteter till så låg kostnad som möjligt. Ingen ska behöva avstå från våra aktiviteter av ekonomiska skäl, det har varit mycket viktigt för oss sedan starten.

Är du företagare och vill sponsra stiftelsen, klicka här.

Visa att du engagerar dig! Köp en Våga va´ dig själv!!!-produkt. Då går hela överskottet oavkortat till stiftelsens aktiviteter.
Leveranstid: 3-4 vardagar
Fakturabetalning: 10 dagar (porto/frakt tillkommer)

Dvd Göteborgsoperan - 100kr/st
Live filmatisering från VVDS-Dagen på GöteborgsOperan 2014
Medverkande bla: Stefan Sauk, Silversystrar, Teater ACTA, Familjen Lindvall-Kumerle, Johan Söderberg-Filmer, Bris, Pär Löfvenius mfl
Speltid 150 minuter

Boken om Linda - 200kr/st
Boken beskriver familjen Falkbäcks resa före, under och efter detta obeskrivliga trauma. 10 år av saknad, förtvivlan, sorg, kamp, kärlek, glädje och känslor som kantat familjens väg sedan onsdagen den 27 april 2005, dagen då de förlorade sin älskade dotter Linda. Det som inte kunde hända, hände och det drabbade dem med en förödande kraft.
Text: Arne Falkbäck - Redaktör: Maria Prytz - Sammanställning bildmaterial: Lena Falkbäck - Foto: Pär Löfvenius, Emelie Falkbäck, Hans Linde - Design: Juan C Aravena
ISBN 978-91-637-7448-5

Stopp-figur - 200kr/st
En av våra ikoniska hemmasydda figurer som symboliserar mod och att våga stå upp mot orättvisor och mobbning. Stopp-figuren går att använda i olika sammanhang för att påminna såväl barn som vuxna om vikten av att stå upp för vad som är rätt.

Mått: 35cm

Amor - 200kr/st
Amor är franska för kärlek och hen använder vi främst vid våra temadagar och skolbesök som en talpinne. Den är också användbar i andra sammanhang och kan även vara en kramgo vän som symboliserar kärleken.

Mått: 18cm

 

Månen - 200kr/st
Figuren är inspirerad av en verklig historia om Linda från när hon var liten och önskade sig månen. Det är en påminelse om att allt är möjligt och till för att hedra minnet av Linda, en tjej som vägrade låta sina drömmar begränsas av andras brist på fantasi och tro.

Mått: 25cm

Flaska - 40kr/st
Vi har ett sortiment av olika flaskor som används av våra ledare och lägerdeltagare under våra sommarlägger. På bild går att se tre olika flaskor från tre olika år. Vi förespråkar att både unga och vuxna dricker mycket vatten och tänker på sitt vätskeintag, framförallt ifall man rör på sig lika mycket som vi gör på våra sommarläger.

Volym: 0,5l

Mössa - 150kr/st
Våga va' dig själv!!!-mössa som finns i två olika färger och som är väldigt användbar under kalla väder.

Storlek: One-size

Tavla - 100kr/st
En tavla med stiftelsen Våga va' dig själv!!!'s märke på. Den går att ha på olika platser i hemmet eller på jobbet och tjänar som en stark markör för att man stödjer eller tillhör vår stiftelse och det vi står samt arbetar för.

Mått: 15x21cm (A5)

Genomför din/er beställning nedan