Läger

Sommarläger 2017

6 lägerperioder, hela sommarlovet!!!

Nyhet för 2017 blir att lägren änder sig till barn/ungdomar som är 10-16 år uppdelat på två grupper, 10-12 år och 13-16 år.

Datum för läger 2017
16 juni - 22 juni
27 juni - 3 juli
7 juli - 13 juli
17 juli - 23 juli
27 juli - 2 augusti
6 augusti - 12 augusti

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDA FÖR ANMÄLAN...

2017 är lägeravgiften 3.900 kr (oförändrat från 2016).

Våra läger på Vettra 2016 = SUCCÉ!!!

Stort TACK till alla deltagare, föräldrar, ledare & samarbetspartners som gjort och gör detta möjligt!!! Slutet på lägerperiod 4 innebär startskottet på lägersommar 2017, vi siktar högt, VVDS, En lära för livet ska vara det självklara valet för ungdomar vid varje jämförelse. Mer info kommer inom kort.

"Våga va´ dig själv"!!! lägret - en lära för livet
”Våga va´ dig själv”!!! lägret är ett ungdomsläger där det är ok att vara sig själv och låta andra vara sig själv. Lägret är fyllt av upplevelser, gemenskap, glädje och en massa aktiviteter. På "Våga va´ dig själv"!!! lägret märks det att vi lägger stor vikt på att stärka varje individs självkänsla och självförtroende samt uppmuntra till en aktivare och positivare livstil.

Lägerplatsen
Vettra är en klassisk lägerplats belägen alldeles invid Vätterns norra strand strax söder om Askersund. Platsen och omgivningarna är valda med omsorg, perfekta för alla tänkbara frilufts och utomhusaktiviteter, allt för att kunna förverkliga lägerledningens höga krav. Det är här deltagarna bor, upplever, badar, sportar, skrattar, leker och har kul TILLSAMMANS.
Kunniga och engagerade ledare hjälper deltagarna att utvecklas efter sina egna förutsättningar. Lägerdeltagarna kommer att verka både i stor grupp och i mindre grupp. ”Våga va´dig själv”!!! konceptet i kombination med miljön på Vettra blir en fantastisk upplevelse och sommarens grej för den som vill göra roliga saker tillsammans med andra och vara med om äventyr utöver det vanliga. Våra lägerledare siktar på att sommaren 2016 blir en supersommar som du aldrig ska glömma.

Kost & Logi
Vi bor i 2-bäddsrum i rejäla sängar, fina duschar och toaletter i korridorerna. Lägerledarna bor i direkt anslutning till deltagarna. Stora rejält tilltagna grönområden med närliggande badstrand.

Drogfritt
”Våga va´dig själv-lägret”!!! är helt drogfritt, vilket inkluderar även snus, cigaretter och alkohol.

Lägerregler
Behandla alla väl/Var kompis - Drogfritt - Håll dig till gruppen - Ta med rätt ”grejjor” - Passa tiden - Ordning & Reda - Våga prova - Ha kul!!!!!

Vi bjuder in till ett spännande och innehållsrikt läger där du:
- Träffar nya kompisar
- Lär känna andra ungdomar i samma ålder
- Provar på nya utmanande & spännande aktiviteter, allt från sport, lek och dans till målning, teater och musik
- Ökar ditt självförtroende och din självkänsla
Ta chansen och prova på nya saker som du kanske aldrig tidigare provat