Nyhetsbrev juni 2019
Den blomstertid nu kommer…

Den blomstertid nu kommer…

 

Högtiden på året för Våga va´dig själv!!!

Sommarlägren, vår mest skinande diamant på vårt pärlband av årligt återkommande förebyggande aktiviteter för att stärka ungdomars fysiska och psykiska hälsar.

Där andra belyser problemen arbetar vi med att lösa dem via våra aktiviteter.

I sommar, med början nu på lördag den 15 juni, startar vi upp sommarlägren, i år med rekordmånga, hela sju stycken lägerperioder, fram till den 17 augusti.

Anmälningar från hela landet strömmar in, med en blandning av ungdomar i åldern 12-16 år i en spännande blandning av såna som varit med tidigare och såna som är nya. De flesta som kommer kommer själva, allt för att få träffa nya vänner, tänka sig att på en lägervecka möta 39 nya vänner från hela landet…häftigt!!!

”Miljö skapar och arvet begränsar”

Vi värnar om en miljö där motiverade människor möts, trivs och växer, där alla har samma plats och får därför möjligheten att träffa nya vänner och därmed ett nytt sammanhang som gör bestående skillnad i ungdomars liv. I sommar presenterar vi även, tack vare vår nya partner HÅLLBAR VARDAG ett nytt verktyg som ungdomarna inleder med på lägret för att sedan fortsätta hemmavid..spännande va? Det tycker vi!!!

 

Vi tar tillfället i akt att tacka alla ni vänner som stödjer oss på olika sätt och samarbetspartners som möjliggör denna vår viktiga satsning. Förhoppningsvis ses eller hörs vi på VETTRA i sommar, om inte…kommer vi tillbaka med många spännande nyheter i höst. ”Det finns ingen väg, börjar vi alla gå så blir det en” HÄNG MED!!!

 

Trevlig sommar

 

Arne & Lena Falkbäck

Grundare

 

 

Certifiering av Gustav Vasaskolan 2019-06-11

Mika Päiväniemi håller övning med lärare i Gustav Vasaskolans gymnastiksal

 
Aktivitet utomhus i helgrupp med hela skolan

 
Gustav Vasaskolans klasser och personal

 
VVDS-teamet håller avstämning med lärare

 
Mika Päiväniemi håller gruppaktivitet med hela skolan

 
Millan Limett håller föredrag med föräldrar och vårdnadshavare